Ποιοι Είμαστε - Uniperfect CALL ME BACK

  Please call
  me back!

  Ποιοι Είμαστε

  Η Ομάδα μας

  Αυγή Τσούτση

  Co-founder | Lead Quantitative Instructor

  • NTUA

  Η Αυγή έχει σπουδάσει στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από όπου και τελείωσε στο top 4% της χρονιάς της.

  Αμέσως μετά τις σπουδές της εργάστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των Media Information Systems όπου ήταν υπεύθυνη για το τμήμα του Market Analysis και Data Driven Decision Μaking. Παράλληλα ξεκίνησε και να ασχολείται με τα standardized test GMAT και GRE εφαρμόζοντας πρακτικές της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής της εμπειρίας και εν τέλει αφοσιώθηκε σε αυτόν τον τομέα.

  Έχει εργαστεί σε γνωστά κέντρα προετοιμασίας, με την εμπειρία της να μετρά σχεδόν μια δεκαετία  και με τους μαθητές της  να πετυχαίνουν συστηματικά βαθμολογίες στο Top 5% παγκoσμίως.

  Είναι συνιδρύτρια του UNIPERFECT και υπεύθυνη του προγράμματος σπουδών των μαθητών μας καθώς και mentor για τους μαθητές του Πολυτεχνείου.

  Ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει Management στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, και είναι κάτοχος MSc in Shipping, Trade & Finance από το Cass Business School του City University of London και ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School.

  Αμέσως μετά το μεταπτυχιακό του ξεκίνησε να δουλεύει σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες όπως οι Starbulk και Costamare ενώ παράλληλα ξεκίνησε και την πρώτη του start-up στο τομέα του εμπορίου.

  Μαζί με την Αυγή και έχοντας αναγνωρίσει τις ελλείψεις της αγοράς σε εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών αποφάσισαν να συνεργαστούν, για να μπορέσουν να δώσουν στους μαθητές, τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Στο τέλος του 2020 κατάφεραν να εξασφαλίσουν τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης και να ιδρύσουν το δικό τους Education Center.

  Είναι υπεύθυνος του προγράμματος mentoring αλλά και mentor σε φοιτητές του ACG, φοιτητές που θέλουν να κάνουν ΜΒΑ καθώς και φοιτητές που θέλουν να απασχοληθούν στον τομέα της Ναυτιλίας και Entrepreneurship.

  Κωνσταντίνος Δενδρινός

  Co-founder | Managing Director

  • American College of Greece
  • Cass Business School
  • Alba Graduate Business School

  Ασπασία Γκότση

  Academic-Career Counselor

  • AUEB

  Η Ασπασία είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της συμμετείχε σε πολλές εθελοντικές ομάδες γύρω από το αντικείμενο της διοίκησης ανθρώπινων πόρων όπου πλέον αποτελεί τον τομέα εξειδίκευσής της.

  Τα τελευταία 4 χρόνια είναι Recruitment Consultant έχοντας εργαστεί σε οργανισμούς όπως το kariera.gr και την Human Factor.

  Έχει βοηθήσει εκατοντάδες νέους να διαμορφώσουν το βιογραφικό τους αλλά και το γενικότερο ακαδημαικό / επαγγελματκό προφίλ τους συμβάλλοντας στο να ακολουθήσουν την πορεία και την καριέρα που ονειρεύονται.

  Στο UNIPERFECT είναι academic-career counselor βοηθώντας έναν προς έναν τους φοιτητές σε όλη την διαδικασία του προσανατολισμού και των αιτήσεων για τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν καθώς και για τις επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές με βάση τα Πανεπιστήμια και τις χώρες που επιθυμούν.

  Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ έχει μεταπτυχιακό στην Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Επίσης κατέχει τις πιστοποιήσεις CELTA και QTS του British Council.

  Η εμπειρία του στο κομμάτι της διδασκαλίας είναι μεγάλη καθώς έχει εργαστεί σε πολλά ακαδημαϊκά ιδρύματα σε διαφορετικά επίπεδα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. Παράλληλα είναι εξεταστής – Online Speaking Module Examiner – του IELTS.

  Στο UNIPERFECT είναι υπεύθυνος του IELTS και του Verbal section στο GRE.

  Αλέξανδρος Χριστοδούλου

  IELTS & GRE Verbal Instructor

  • NKUA
  • Hellenic Open University
  • British Council

  Συνδέσου τώρα με το UNIPERFECT!

  Γιόλα Τρικοπούλου

  TOEFL & GMAT Verbal Instructor

  • American College of Greece
  • The University of Sheffield

  Η Γιόλα έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – DEREE, και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αγγλική Λογοτεχνία από το Sheffield University.

  Έχει επαγγελματική εμπειρία χρόνων στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, έχοντας εξειδικευτεί στην προετοιμασία standardized tests.

  Στο UNIPERFECT είναι υπεύθυνη του Verbal section στο GMAT και του TOEFL.

  Η Παυλίνα σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε το MSc της σε Computer Science και Computer Assisted Language Learning  στο University of Manchester.

  Έχει δουλέψει σε γνωστά κέντρα προετοιμασίας μεταπτυχιακών σπουδών και ξένων γλωσσών έχοντας εξειδικευτεί στην εκμάθηση ενηλίκων και πρωτίστως στο Verbal κομμάτι των GMAT και GRE. Λόγω του ακαδημαϊκού της υπόβαθρου δουλεύει και ως μεταφράστρια σε εξειδικευμένα επιστημονικά βιβλία και συγγράμματα στους τομείς της Ιατρικής, της Βιολογίας και της Χημείας.

  Στο UNIPERFECT είναι υπεύθυνη του Verbal section στα standardized tests GMAT και GRE.

  Παυλίνα Λαμπίρη

  Verbal Instructor | GMAT & GRE

  • ΕΚΠΑ
  • University of Manchester

  Άγγελος Gassenschmidt

  Lead TOEFL Instructor

  • American College of Greece
  • University of Edinburgh

  Ο Άγγελος είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, και κάτοχος MSc in History απο το University of Edinburgh (First Class Honours).

  Παράλληλα με τις προπτυχιακές σπουδές του, βοηθούσε συστηματικά συμφοιτητές του με μαθησιακές δυσκολίες στο να δομήσουν τις σκέψεις τους στο χαρτί, να αναπτύξουν αποτελεσματικές μεθόδους μελέτης και να μετατρέψουν τις μαθησιακές τους ιδιαιτερότητες σε ακαδημαϊκές δεξιότητες.

  Παράλληλα με το μεταπτυχιακό ασχολήθηκε και με την διδασκαλία του International Baccalaureate (IB) στα μαθήματα της Ιστορίας και της Αγγλικής Λογοτεχνίας, όπου οι μαθητές του πετυχαίνουν συστηματικά τα μέγιστα αποτελέσματα (7/7).

  Μετά το μεταπτυχιακό του, συνέχισε να ασχολείται με την εκπαίδευση με ιδιαίτερη εστίαση στο πρόγραμμα του TOEFL, στο οποίο εφαρμόζει την ακαδημαϊκή εμπειρία του.

  Ο Παναγιώτης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε με Άριστα, ενώ είχε την τιμή να εκφωνήσει τον όρκο του Ιπποκράτη στην τελετή ορκωμοσίας του.

  Μετά την αποφοίτηση ξεκίνησε ειδικότητα στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Παράλληλα, άρχισε να δουλεύει για την ScholarRx, μία αμερικάνικη εταιρεία ιατρικής εκπαίδευσης που εξυπηρετεί πάνω από 150,000 φοιτητές ιατρικής και εκπαιδευόμενους γιατρούς κάθε χρόνο.

  Έχει εμπειρία ετών στα standardized test του USMLE, και έχει εκπαιδευτεί στο multiple choice question writing από γιατρούς που έχουν γράψει ερωτήσεις για την επίσημη εξέταση του USMLE. Δίνοντας το USMLE Step 1, πέτυχε ένα σκορ που τον κατατάσει στο top 1% παγκοσμίως.

  Σήμερα, είναι επικεφαλής συγγραφέας του First Aid for the USMLE Step 1, του δημοφιλέστερου ιατρικού συγγράμματος για την προετοιμασία του USMLE στον πλανήτη.

  Δρ. Παναγιώτης Καπαραλιώτης

  USMLE Expert

  • NKUA School of Medicine

  Ραφαηλία Ζολώτα

  Marketing & Communications Executive

  • AUEB

  Η Ραφαηλία Ζολώτα είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους των σπουδών της ήταν εθελόντρια στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου (ACEin) όπου ο ρόλος της ήταν αυτός του Social Media Content Creator .

  Μέσω του ACEin ήρθε σε επαφή με την επιχειρηματικότητα γεγονός που την ώθησε τον Ιανουάριο του 2023 να λάβει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας Brandstorm όπου και διακρίθηκε με την ομάδα της στα National Finals.

  Στο UNIPERFECT είναι υπεύθυνη Επικοινωνίας και Marketing και έχει αναλάβει την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής της εταιρείας.

  Ο Πάνος είναι είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό σε Linguistics απο το University College London (UCL). Επίσης κατέχει τις πιστοποίηση TESOL απο το University of Cambridge.

  Έχει επαγγελματική εμπειρία χρόνων στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και είναι Speaking Examiner για το Proficiency Exam του Michigan State University.

  Στο UNIPERFECT είναι υπεύθυνος για τα courses των Academic & Business English.

  Πάνος Τσιάρας

  Business & Academic English Instructor

  • NKUA
  • UCL

  Οι Μέντορες μας

  One-to-one mentorship για τον κάθε φοιτητή μας

  Χαράλαμπος Αβράαμ

  PhD Candidate at Johns Hopkins
  • NTUA
  • Cambridge, Judge Bus. School
  • Johns Hopkins University

  Ο Χαράλαμπος σπούδασε ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ και έχει MPhil σε Management Science & Operations από το Cambridge καθώς και MSc σε Applied Mathematics & Statistics από το Johns Hopkins.

  Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στον τομέα Systems Engineering στο Johns Hopkins όπου η έρευνά του επιστρατεύει Mathematical Modeling and Operations Research για τη μελέτη της επίδρασης περιβαλλοντολογικών πολιτικών σε ενεργειακά συστήματα.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν να κάνουν αιτήσεις στο Cambridge αλλά και Johns Hopkins University, όπως και όσων στοχεύουν σε PhD στην Αμερική.

  Ινώ Αγραφιώτη

  Research Programme Agent at ERC
  • Oxford University
  • Imperial
  • AUEB

  Η Ινώ σπούδασε Biological Sciences, στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της σε Bioinformatics καθώς και διδακτορικό σε Theoretical Genomics στο Imperial. Κατέχει επίσης και μεταπτυχιακό σε Public Policy στην ΑΣΟΕΕ.

  Έχει δουλέψει σε επιστημονικά ιδρύματα όπως Δημόκριτος, NSCR, CNRS ενώ αυτή την περίοδο έχει θέση Research Programme Agent στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται για τον κλάδο του Science Policy καθώς και για PhD στη Βιολογία.

  Αντώνης Αλβέρτος

  Engineering Consultant at Grid Engineers
  • NTUA
  • UT Austin

  Ο Αντώνης σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και στη συνέχεια απέκτησε M.Sc. σε Civil & Environmental Engineering από το University of Texas at Austin.

  Έχει πάνω από δύο χρόνια ερευνητική και συμβουλευτική εμπειρία και σήμερα εργάζεται στον τομέα του Infrastructure Risk Management ως Engineering Consultant στην start-up εταιρία Grid Engineers.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται για σπουδές Πολιτικού Μηχανικού στην Αμερική, αλλά και όσων επιδιώκουν σπουδές στο UT Austin γενικά.

  Αναστασία Βακή

  Communications Lead at Coca-Cola
  • ΕΚΠΑ
  • LSE

  Η Αναστασία σπούδασε Φιλοσοφία και Γαλλική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ ενώ είναι κάτοχος MSc σε Media, Communication and Development από το LSE.

  Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια διεθνούς εργασιακής εμπειρίας ως Communications Manager, έχοντας συνεργαστεί με πολυεθνικές εταιρείες όπως Coca-Cola HBC και Vodafone. Εξειδικεύεται στους τομείς Integrated Corporate Communications, PR και Strategic Planning.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν μία καριέρα σε Communications, PR & Digital Marketing όπως και όσων ενδιαφέρονται για σπουδές στο LSE.

  Ελένη Βαρβιτσιώτη

  Senior Reporter at SKAI/Kathimerini
  • Boston University

  Η Ελένη τελείωσε το bachelor της σε Broadcast Journalism καθώς και minor στην Ιστορία στο Boston University.

  Εργάζεται ως δημοσιογράφος για πάνω από μια δεκαετία, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του contributor για τους New York Times και Channel 4 και ξένου ανταποκριτή Εξωτερικού και Senior Producer για το ΣΚΑΙ και για την Καθημερινή. Επιπλέον είναι μία από τις συγγραφείς του best seller «Η Τελευταία Μπλόφα».

  Mentor για φοιτητές που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στον τομέα της Δημοσιογραφίας.

  Aλέξανδρος Βλαβιανός

  Head of Global Derivatives,Oprtiver Europe
  • Oxford University
  • LSE

  Ο Αλέξανδρος σπούδασε Μαθηματικά στην Οξφόρδη και έκανε το μεταπτυχιακό του σε “Financial Mathematics" στο LSE.

  Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως trader στην Optiver, μια κορυφαία “proprietary market making" εταιρεία στο ‘Αμστερνταμ, όπου ηγείται της ομάδας “Global Derivatives” για την Ευρώπη.

  Mentor φοιτητών που θέλουν σπουδές σε Οξφόρδη/LSE ή γενικά σε Finance/Mathematics/Economics καθώς και τον χρηματιστηριακό τομέα/trading.

  Δήμος Βογδάνος

  Structural Engineer at Parsons Corporation
  • ΔΠΘ
  • Purdue University

  Ο Δήμος σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στον τομέα του Structural Engineering στο Purdue University.

  Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου και εργάζεται ως σχεδιαστής σύνθετων γεφυρών σε projects στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

  Mentor για φοιτητές που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές και εργασία στις ΗΠΑ και επιθυμούν μια επαγγελματική καριέρα στον κλάδο των Πολιτικών Μηχανικών.

  Κωνσταντίνος Γεράνιος

  Director at Chamber of Commerce in Japan
  • LSE
  • UCL
  • Bristol

  Ο Κωνσταντίνος σπούδασε Economics στο LSE ενώ είναι κάτοχος δύο Master, ένα σε Human Evolution and Behavior από το UCL και ένα σε Psychology of Education από το University of Bristol.

  Έχει μία ισχυρή καριέρα σε Consulting and Business Development και ζει μόνιμα στο Τόκυο όπου έχει τη θέση του Executive Director of the Greek Chamber of Commerce της Ιαπωνίας.

  Όντας μέλος του LSE Alumni στην Ιαπωνία είναι mentor για όσους επιθυμούν σπουδές στο LSE όπως επίσης για άτομα με ενδιαφέρον για εργασία στην Ιαπωνία.

  Παναγιώτης Γεωργίλης

  Associate at Debevoise & Plimpton
  • Oxford University
  • NYU
  • Université Panthéon Assas

  Ο Παναγιώτης σπούδασε Νομική στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε Master of Law (LLM) στο NYU School of Law. Επιπλέον κατέχει και Master σε Business Law από το University Pantheon Assas.

  Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως associate στη δικηγορική εταιρεία Debevoise & Plimpton όπου ειδικεύεται στο κομμάτι του International Dispute Resolution.

  Mentor για φοιτητές που ενδιαφέρονται για καριέρα στο τομέα του Business Law καθώς και για αιτήσεις στο Oxford University.

  Αλίκη Γιαλαμοπούλου

  Project Manager at Phillip Morris
  • NTUA
  • EPFL

  Η Αλίκη σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό σε Management of Technology and Entrepreneurship στο EPFL.

  Η Αλίκη είναι ειδικός σε Project Management και Supply Chains και έχει δουλέψει σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Nestle. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Project Manager στην Phillip Morris.

  Mentor για φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο EPFL.

  Βικτώρια Δενδρινού

  Reporter at Bloomberg
  • Oxford University
  • University College London

  Η Βικτώρια σπούδασε Philosophy, Politics and Economics στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό σε Economics στο University College of London.

  To 2011 κέρδισε το Nico Colchester Fellowship στον Economist ενώ εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε Reuters, Wall Street Journal και Bloomberg. Είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου «Η Τελευταία Μπλόφα».

  Mentor για όσους επιδιώκουν σπουδές στα πανεπιστήμια Oxford, Cambridge καθώς και γενικότερα στον τομέα Economics-Journalism.

  Αχιλλέας Ζηλάκος

  Senior Analyst at American Airlines
  • ΕΚΠΑ
  • University of Michigan

  Ο Αχιλλέας σπούδασε Οικονομικές επιστήμες στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με Master in Applied Economics στο University of Michigan.

  Είναι ειδικός σε θέματα Revenue Management και τον τελευταίο 1.5 χρόνο δουλεύει σαν Senior Analyst στον τομέα του Revenue Analysis & Strategy για την American Airlines.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν σπουδές σε Economics / Business όπως και όσων ενδιαφέρονται για σπουδές γενικά στην πολιτεία του Michigan.

  Εύα Καραγιάννη

  Head of Special Projects at TUI
  • Kent
  • Imperial

  Η Εύα σπούδασε Business Management στο University of Kent και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της σε Economics and Strategy for Business στο Imperial College London.

  Ειδικεύεται στους τομείς των Sales & Corporate Strategy, έχει δουλέψει σε πολυεθνικές εταιρείες όπως οι Deloitte, Moody’s και τώρα είναι Head of Special Projects στην TUI Group (Group Strategy και Μ&Α).

  Mentor φοιτητών που επιδιώκουν μία καριέρα σε Finance.

  Dr. Βασίλης Καραγιάννης

  Chartering Broker at Cyprus Sea Lines
  • City University London
  • UCL
  • Imperial

  Ο Βασίλης σπούδασε Mechanical Engineering στο City University of London, και συνέχισε με MSc στον ίδιο τομέα στο UCL. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με PhD σε Structural Engineering από το Imperial.

  Ο Βασίλης έχει εξειδίκευση σε Mechanical Engineering and Fluid Mechanics, αλλά εργάζεται στη Ναυτιλία εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Dry Cargo Broker στη Cyprus Sea Lines.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Brokers αλλά και για φοιτητές με διδακτορικό που δεν θέλουν να ακολουθήσουν ακαδημαική καριερα.

  Ορέστης Καραμούζης

  PhD Candidate, University of Florida
  • AUTH
  • University of Florida

  Ο Ορέστης σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ με κατεύθυνση Συγκοινωνίες και Διαχείριση Έργων.

  Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στον τομέα Transportation Engineering στο University of Florida όπου η έρευνά του φιλοδοξεί να μεγιστοποιήσει την οδική ασφάλεια παράλληλα με την υιοθέτηση Αυτόνομων Οχημάτων. Παράλληλα εργάζεται σε πρότζεκτ του Υπουργείου Συγκοινωνιών της Florida.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται για σπουδές Πολιτικού Μηχανικού στην Αμερική αλλά και όσων φιλοδοξούν να εισαχθούν γενικότερα στο University of Florida.

  Άρης Καλόγνωμος

  Operator at Blue Planet Shipping
  • Πάντειον
  • City University London

  Ο Άρης σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειον Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό σε Maritime Studies στο City University London.

  Ειδικεύεται στον τομέα των Maritime Economics και Operations in Shipping. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες όπως η Starbulk ενώ τώρα έχει θέση Fleet Operator στην Blue Planet Shipping.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν να εισέλθουν στην Ναυτιλία ιδίως στον τομέα του Shipping Operations.

  Άρης Κεφαλογιάννης

  Founder & CEO @ Renthis2me
  • University of Macedonia
  • The Fletcher School at Tufts

  Ο Άρης έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα ΟΔΕ και είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Tufts στο τομέα International Businessn.

  Εχει ίδρυση την Renthis2me μια startup βασισμένη στο sharing economy και το Young and curious, μια ψηφιακή λέσχη γνώσης για ανήσυχους νέους. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιτυχημένες προεκλογικές καμπάνιες από διάφορους ρόλους.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν business, entrepreneurship και πολιτική επιστήμη.

  Dr. Τάσος Κονταξόγλου

  Systems Engineer at Intracom Defense S.A.
  • Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
  • HKUST
  • UTokyo

  Ο Τάσος έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και συνέχισε στο Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) του Χόνγκ Κόνγκ με μεταπτυχιακό στην Αεροναυπηγική . Ολοκλήρωσε τις σπουδές του κάνοντας διδακτορικό στην Αστροναυπηγική στο University of Tokyo (UTokyo), μέσω της υποτροφίας της Ιαπωνικής κυβέρνησης (MEXT).

  Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιαπωνία στον τομέα των προσομοιώσεων οχημάτων και τώρα ζει στην Ελλάδα.

  Mentor για άτομα που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην Ιαπωνία.

  Αλεξάνδρα Κρυστάλλη

  Country Finance Manager Eli Lilly & Company
  • AUEB
  • Cass Business School
  • SDA Bocconi

  Η Αλεξάνδρα σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το Msc in “International Finance & Banking” στο Cass Business School καθώς και ΜΒΑ στο SDA Bocconi University.

  Εργάζεται σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία όπου ηγείται της οικονομικής διεύθυνσης στη χώρα της Πολωνίας.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται για σπουδές σε Χρηματοοικονομικά ή σε ό,τι αφορά τον κλάδο της Υγείας καθώς και για σπουδές εν γένει σε Cass/Bocconi.

  Ζήσης Κώνστας

  Sales Engineer at Google
  • NTUA
  • Stanford
  • Columbia

  Ο Ζήσης σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και κατέχει MSc σε Management Science & Engineering από το Stanford University και σε Computer Science από το Columbia University.

  Έχει δουλέψει σε εταιρείες όπως οι Tesla, Goldman Sachs ως Software Engineer ενώ τώρα έχει θέση Sales Engineer στη Google.

  Mentor για φοιτητές που ενδιαφέρονται για σπουδές ή επαγγελματική καριέρα στους τομείς των Tech/Programming καθώς και για όσους ενδιαφέρονται για σπουδές γενικότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

  Dr. Ερρίκος Λεβής

  Senior Teaching Fellow at Imperial
  • Imperial

  Ο Ερρίκος κατέχει MΕng (Master in Engineering) στον τομέα του Aeronautical Engineering και PhD σε Aerospace Vehicle Design από το Imperial College London.

  Ανήκει στο δυναμικό του Imperial παραπάνω από 8 χρόνια όπου αυτή τη στιγμή έχει θέση Senior Teaching Fellow and Director of UG Studies στον τομέα του Aeronautics. Επιπλέον είναι μέλος του Royal Aeronautical Society και κάτοχος άδειας πιλότου.

  Mentor για φοιτητές που επιθυμούν καριέρα στην Αεροναυπηγική ή σπουδές στο Imperial College London.

  Dr. Ανδρέας Λιάπης

  Research Fellow at Harvard Medical School
  • Imperial
  • Rochester

  Ο Ανδρέας κατέχει MSc στη Φυσική από το Imperial College του Λονδίνου και PhD in Optics από το University of Rochester.

  Είναι ειδικός στον τομέα των Optics and Lasers και έχει εργαστεί ως Research Associate στο Brookhaven National Laboratory με την έρευνά του να έχει πάνω από 300 αναφορές σε αυτή. Τώρα εργάζεται ως Research Fellow στο Harvard Medical School.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν ακαδημαϊκή καριέρα στο τομέα της Φυσικής καθώς και φοιτητών με ενδιαφέρον για σπουδές στα πανεπιστήμια Harvard και Rochester.

  Νικόλας Λουμίδης

  Senior Manager at Loumidis Coffee Shops
  • Wharton
  • INSEAD

  Ο Νικόλας απέκτησε BSc σε Marketing & Entrepreneurship στο Wharton School (Upenn) και στη συνέχεια MBA στο INSEAD.

  Έχει εξειδίκευση στον τομέα των Marketing Strategy και Entrepreneurship και έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως οι Johnson & Johnson και Apple. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως Senior Manager in head of Strategic Projects στην εταιρεία Loumidis Coffee Shops.

  Mentor για φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στα Wharton School και INSEAD καθώς και άτομα με ενδιαφέρον στον τομέα του Entrepreneurship.

  Μανώλης Μανασσάκης

  Director | EMEA Operations at Uber
  • ΕΚΠΑ
  • LSE
  • Stanford

  Ο Μανώλης σπούδασε Νομική στο ΕΚΠΑ και τη συνέχεια απέκτησε LLM από το LSE. Επίσης είναι κάτοχος MBA από το Stanford.

  Παρά το νομικό του υπόβαθρο, έχει δουλέψει σε εταιρείες όπως η Google, Fathom Health και Uber ως Director για EMEA Operations. Διαθέτει ισχυρές επιχειρηματικές δεξιότητες καθώς είναι συνιδρυτής του Lawspot.gr αλλά και Wanderness.

  Mentor για όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα του Tech αλλά και για φοιτητές που επιδιώκουν MBA/MSc στο Stanford University.

  Ελένη Μιχαλούτσου

  Senior Manager at Mondelez
  • Bristol
  • Edinburgh

  Η Ελένη σπούδασε Economics στο University of Bristol και συνέχισε με μεταπτυχιακό σε Management στο University of Edinburg.

  Έχει ειδικευτεί στον τομέα του Financial Analysis and Market Research έχοντας δουλέψει ως Business Planning Analyst and Account Manager σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες. Αυτή την περίοδο εργάζεται στην Mondelez International.

  Mentor φοιτητών που θέλουν να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια των Bristol και Edinburgh καθώς και φοιτητών με ενδιαφέρον για καριέρα στον τομέα του Management πολυεθνικών.

  Νίκος Μολυνδρής

  Product Lead at Decentriq
  • Πανεπιστήμιο Πειραιά
  • St.Gallen

  O Νίκος σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει M.A σε Strategy and International Management από το πανεπιστήμιο του St.Gallen στην Ελβετία.

  Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται με technology startups και ειδικά με όσες βρίσκονται στον χώρο του machine learning και τεχνητής νοημοσύνης.

  Mentor για φοιτητές που ενδιαφέρονται για σπουδές σε management ή συνδυασμό management και technology καθώς και για όσους επιθυμούν μια καριέρα σε tech startups ή business θέσεις εταιρειών τεχνολογίας.

  Κέλλυ Μουζάκη

  Senior Architect at Zaha Hadid Architects
  • NTUA
  • Bartlett, UCL

  Η Κέλλυ σπούδασε Αρχιτέκτονας Μηχανικός στο ΕΜΠ και κατέχει Master of Architecture από την σχολή Bartlett του UCL.

  Έχει δουλέψει σε διαφορά μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία και πλέον έχει θέση Senior Architect στην Ζaha Hadid Architects.

  Mentor για φοιτητές που ενδιαφέρονται για σπουδές ή επαγγελματική καριέρα στον τομέα της Αρχιτεκτονικής και για φοιτητές που επιδιώκουν ΜArch/MSc στην Bartlett.

  Ευδοξία Νεράντζη

  Policy Senior Analyst, EU Public Policy, Google
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
  • UCL

  Η Ευδοξία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και στη συνέχεια απέκτησε MA Technology and Education από το UCL.

  Εργάζεται στο τμήμα Government Affairs and Public Policy της Google στις Βρυξέλλες και πιο συγκεκριμένα πάνω στην ψηφιακή νομοθεσία για την ΕΕ. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχο τμήμα της Microsoft, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Justice and Consumers) και στο Λονδίνο πάνω στην έρευνα για ψηφιακές τεχνολογίες και εκπαίδευση.

  Mentor για φοιτητές που επιδιώκουν καριέρα σε EU Public Policy, EU Policy Making και Government Affairs.

  Ξένια Μπρεδίμα

  Investment Manager at Hermes Infrastucture
  • Imperial College London
  • INSEAD

  Η Ξένια κατέχει BSc και MSc σε Electrical Engineering από το Imperial στο Λονδίνο καθώς και MBA από το INSEAD.

  Έχει δουλέψει σε εταιρείες/τράπεζες όπως οι Ernst & Young, Alpha Bank, Barclays Investment Bank ενώ τώρα έχει θέση Manager στην Hermes Infrastructure. Λόγω της εμπειρίας της είναι ειδικός στους τομείς Corporate Finance, Investment Banking and Derivatives.

  Mentor για άτομα με υπόβαθρο σε Εngineering που τους ενδιαφέρει η μετάβαση στο τομέα του Banking αλλά και για όσους επιθυμούν MBA στο INSEAD.

  Ανδρέας Πάλλης

  Deputy CEO at General Hospital of Tripoli
  • AUEB
  • SDA Bocconi

  Ο Ανδρέας σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και στη συνέχεια προχώρησε σε ΜSc σε International Healthcare Management στο SDA Bocconi.

  Είναι ειδικός στο κομμάτι του Management Consulting and Project Planning και έχει εργαστεί ως Project manager σε εταιρείες της Ιατροφαρμακευτικής Βιομηχανίας. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Deputy CEO στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

  Mentor φοιτητών που θέλουν να σπουδάσουν στο SDA Bocconi αλλά και φοιτητών που τους ενδιαφέρει καριέρα στο Healthcare Industry.

  Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

  Equity Analyst at NBG Securities
  • NTUA
  • Cass Business School

  Ο Αλέξανδρος σπούδασε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ και συνέχισε με μεταπτυχιακό στο Shipping, Trade & Finance στο Cass Business School.

  Έχει ειδικευτεί στον τομέα του Risk Management και έχει δουλέψει ως Credit and Research Analyst σε εταιρείες όπως οι Moore UK, Fitch Ratings ενώ τώρα εργάζεται ως Equity Analyst στην NBG Securities.

  Mentor φοιτητών που τους ενδιαφέρει η καριέρα στον τομέα του Credit and Risk Analysis και του Banking.

  Νικόλας Παπαδόπουλος

  PhD student, Columbia University
  • NTUA
  • Columbia University

  Ο Νικόλας σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο ΕΜΠ και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί διδακτορικές σπουδές στον τομέα του Biomedical Engineering στο Πανεπιστήμιο του Columbia. Η έρευνά του επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μεθόδων μηχανικής μάθησης σε εγκεφαλικά δεδομένα με σκοπό τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ιδίως όσον αφορά την ταχεία λήψη αποφάσεων.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν να κάνουν αιτήσεις στο Columbia University και όσων στοχεύουν σε PhD στην Αμερική.

  Ιλεάνα Παπαδοπούλου

  Associate Corporate Counsel at Legg Mason
  • Essex
  • Universite Paris X Nanterre
  • UCL

  Η Ιλεάνα κατέχει LLB από το University of Essex ενώ απέκτησε license/Master 1 στο Universite Paris X Nanterre. Επιπλέον έχει LLM στον τομέα του Environmental Law and Policy από το UCL.

  Ασκεί τη δικηγορία για πάνω από μια δεκαετία και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Associate Corporate Counsel στη Legg Mason.

  Mentor φοιτητών που επιδιώκουν καριέρα στη Νομική, ιδίως στο εξωτερικό.

  Ειρήνη Παπατριανταφύλλου

  Project Controls Engineer at Archirodon
  • NTUA
  • Delft

  Η Ειρήνη τελείωσε Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και συνέχισε με το μεταπτυχιακό της στο Delft University of Technology.

  Έχει εργασθεί ως Site αλλά και Project Engineer σε κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες όπως οι DEME Group, Van Oord ενώ τώρα εργάζεται σαν Project Control Engineer στην Archirodon Group NV.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται για μία καριέρα στους τομείς του Civil Engineer, Offshore Engineering καθώς επίσης και όσων επιθυμούν να σπουδάσουν στο Delft University αλλά και στην Ολλανδία γενικότερα.

  Χριστίνα Πλακόπιτα

  Founder & CEO at APOELLA
  • UCL
  • Columbia

  Η Χριστίνα σπούδασε Economics στο UCL και συνέχισε με το μεταπτυχιακό της στο Real Estate στο Columbia University (GSAPP).

  Έχει ειδικευτεί στο τομείς των Entrepreneurship και Marketing Strategy και είναι συνιδρυτής και CEO του Greek Lifestyle Brand APOELLA το οποίο διαθέτει καταστήματα στα πιο επιφανή ξενοδοχεία της Ελλάδας όπως τα Costa Navarino και Sani Resort.

  Mentor γυναικών που ενδιαφέρονται για το κομμάτι του Entrepreneurship ξεκινώντας τις δικές τους επιχειρήσεις είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

  Αλέξανδρος Σαγιούν

  Operations Director at ALGOSYSTEMS SA
  • Warwick
  • LSE

  Ο Αλέξανδρος σπούδασε Engineering and Business στο University of Warwick και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό σε Management στο LSE.

  Έχει μια μεγάλη καριέρα στον τομέα του Business Development και Project Management και τώρα εργάζεται ως Operations Director στην Algosystems S.A. όπου έχει ηγηθεί projects σε Cyber Security, IT Infrastructure and Cloud Solutions.

  Mentor όσων επιθυμούν σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Warwick καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για μία καριέρα σε IT και Cybersecurity, IT Infrastructure και Automation Solutions.

  Λάμπης Σπυράκης

  Strategy and M&A analyst at DWS
  • Freie Universität Berlin
  • HEC Paris

  Ο Λάμπης σπούδασε Business Administration στο Freie University of Berlin και στη συνέχεια απέκτησε M.Sc. in International Finance από το HEC Paris.

  Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Strategy and M&A analyst στην DWS (Deutsche Bank Asset Management), ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει στο χώρο του investment banking και private equity.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται για σπουδές στο HEC Paris, για τον χώρο των χρηματοοικονομικών αλλά και όσων επιδιώκουν σπουδές στην Γερμανία.

  Βασίλης Σχοινάκης

  Private Equity Associate – TriSpan
  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • London Business School
  • CIMA-Professional Certification

  Έχει εργαστεί ως consultant στην Accenture, ενώ στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στον τομέα του Corporate Finance (M&A και Valuations) στην Deloitte και του Private Equity δουλεύοντας σε αντίστοιχα funds στο Λονδίνο.

  Επιπλέον αποτελεί μέλος μιας startup εταιρίας στην Αμερική στον χώρο της υγείας.

  Mentor για όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα των χρηματοοικονομικών και του Private Equity αλλά και για φοιτητές που επιδιώκουν MSc/MBA στο London Business School.

  Γιώργος Σωκιαλίδης

  Dry Cargo Operator at Neda Maritime
  • Πανεπιστήμιο Πειραιά
  • Cass Business School

  Ο Γιώργος σπούδασε στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό σε Shipping, Trade & Finance στο Cass Business School.

  Ο Γιώργος εργάζεται στο τομέα της Ναυτιλίας για πάνω από 10 χρόνια με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως οι Trafigura,Thalkat Shipping ενώ τώρα εργάζεται ως Dry Cargo Operator στη Meda Maritime Agency.

  Mentor φοιτητών που ενδιαφέρονται ακαδημαϊκά αλλά και επαγγελματικά για Shipping Industry.

  Μαλβίνα Τζίβα

  HR Development Partner @ Elpedison
  • AUEB
  • Rotterdam School of Management

  Η Μαλβίνα σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΠΑ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το MSc in HRM στο RSM, Erasmus University.

  Ειδικεύεται στους τομείς του Talent Acquisition, Learning & Development, Organisational Development & Engagement έχοντας εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και την Ολλανδία. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως HR Partner στην Elpedison.

  Mentor φοιτητών που θέλουν να σπουδάσουν στο RSM και γενικότερα στην Ολλανδία καθώς και φοιτητών με ενδιαφέρον για καριέρα στον τομέα του HR.

  Μαρία Τζίβα

  PhD Candidate at Universiteit Utrecht
  • American College of Greece
  • Maastricht University
  • Universiteit Utrecht

  Η Μαρία σπούδασε Επικοινωνία και Business στο Deree και έκανε μεταπτυχιακό σε Sustainable Development Science and Policy στο πανεπιστήμιο του Maastricht.

  Εργάζεται ως διδακτορική ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης. H έρευνα της εστιάζει στην βιωσιμότητα της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας τροφίμων.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν σπουδές και καριέρα σε σχέση με Sustainable Development και όσων ενδιαφέρονται για διδακτορικές σπουδές στην Ολλανδία.

  Χαρά Φλώρου

  Technical Operator at Springfield Shipping Co
  • NTUA
  • UCL

  Η Χαρά σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ. Αμέσως μετά έκανε MSc σε Environmental Engineering στο University College of London.

  Έχει αρκετά χρόνια εμπειρία στο τομέα της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας καθώς έχει απασχοληθεί σε εταιρείες όπως οι Seajets, Pacific & Atlantic ενώ αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Technical Operator στη Springfield Shipping Co.

  Mentor για φοιτητές με υπόβαθρο σε Engineering που τους ενδιαφέρει η απασχόληση στον τομέα του Shipping Industry.

  Γεράσιμος Χατζούδης

  PhD Student, Rutgers University
  • NTUA
  • Rutgers University

  Ο Γεράσιμος σπούδασε στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών στο ΕΜΠ και είναι διδακτορικός φοιτητής στο τμήμα Computer Science του Rutgers University. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στον τομέα του Multimodal Machine Learning, με έμφαση στην τομή των κλάδων Natural Language Processing και Computer Vision.

  Mentor φοιτητών που επιθυμούν να κάνουν αιτήσεις στο Rutgers University και όσων στοχεύουν σε PhD στην Αμερική.