Επιτυχίες - Uniperfect CALL ME BACK

  Please call
  me back!

  Επιτυχίες

  Στόχος μας στο Uniperfect είναι να βρούμε το ιδανικό Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό για τους μαθητές μας, όπως και να τους βοηθήσουμε να γίνουν δεκτοί στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

  Ενδεικτικά, οι μαθητές μας έχουν γίνει δεκτοί στα εξής Πανεπιστήμια στην Αμερική και στην Ευρώπη:

  Νικόλας Παπαδόπουλος:

  • NTUA, Electrical and Computer Engineering
  • Columbia University, PhD Bioengineering and Biomedical Engineering

  Η εμπειρία μου από το Uniperfect ήταν πολύ θετική! Το πιο σημαντικό για μένα ήταν η πολύ καλή επικοινωνία που είχα με την ομάδα του Uniperfect, το ενδιαφέρον που έδειξαν στις ανάγκες μου και η προθυμία τους να με στηρίξουν.

  Στο Uniperfect έκανα μαθήματα GRE και δεν νομίζω να βρείτε καλύτερη Quant instructor από την Αυγή. Επίσης, είχα μεγάλη βοήθεια στην προετοιμασία του υλικού των αιτήσεών μου από τους μέντορες του Uniperfect. Επικοινωνούσα τακτικά μαζί τους σε προσωπικό επίπεδο και αφιέρωσαν όντως χρόνο στην αίτησή μου.

  Ζωή Αγγελακοπούλου:

  • NTUA, Architecture
  • Columbia University, MSc Real Estate Development

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Uniperfect!!! Ασπασία, Αυγή, Κωνσταντίνε, η βοήθειά σας κατά την προετοιμασία μου για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική ήταν πολύτιμη!! Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας στο Columbia University είναι δικό σας!
  Άρτια καθοδήγηση στο GRE, θετική διάθεση, επαγγελματισμός και προσωποποιημένη καθοδήγηση στη σύνταξη του Personal Statement είναι μέρος εκείνων που συνάντησα στο Uniperfect!
  Θα σας επέλεγα ξανά και ξανά!!!

  Χριστίνα Γασπαρινάτου:

  • NTUA, Civil Engineering
  • Cornell Tech, MSc Operations Research and Information Engineering

  Αξιόπιστο κέντρο προετοιμασίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό με ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι μόνο άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους, αλλά ενδιαφέρονται πραγματικά να βοηθήσουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Θα το επέλεγα ξανά και ξανά!!

  Ορέστης Καραμούζης:

  • AUTH, Civil Engineering
  • University of Florida, MSc Transportation Engineering

  Εξαιρετικό κέντρο προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό. Επαγγελματισμός, στήριξη σε κάθε βήμα είναι από τα πρώτα θετικά στοιχεία που έρχονται στο νου. Κυριότερο όλων η καλή διάθεση που σου μεταδίδουν οι καθηγητές και οι σύμβουλοι στο χώρο. Με λίγα λόγια, εγγυημένη επιτυχία.

  Γεράσιμος Χατζούδης:

  • NTUA, Electrical and Computer Engineering
  • Rutgers University, PhD Computer Science

  Εξαιρετικό κέντρο προετοιμασίας από πολλές απόψεις!

  Αρχικά, η Αυγή που αναλαμβάνει την προετοιμασία για το GRE (Quant) είναι πραγματικά εξαιρετική. Πρόκειται ίσως για μια εκ των καλύτερων Instructors που υπάρχουν σε αυτό το κομμάτι και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που πήγα στο Uniperfect.

  Ένας άλλος λόγος που το προτίμησα ήταν το γεγονός ότι όλο το team (Κωνσταντίνος, Αναστασία) προσέχει τους φοιτητές που αναλαμβάνει, προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα θέλω τους και δημιουργεί ένα οικογενειακό κλίμα — πράγμα που θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά όταν προετοιμάζεται καποι@ για αιτήσεις στο εξωτερικό.

  Τέλος, έχουν επενδύσει και στο mentoring/coaching των φοιτητών — που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο κατά τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων — και από την εμπειρία μου η Ασπασία είναι εξαιρετική και αποτελεί ένα μεγάλο asset στην ομάδα του Uniperfect.

  Νουφρής Χατζηχαρίτου:

  • NTUA, Naval Architecture and Marine Engineering
  • University of Michigan, MSc Naval Architecture and Marine Engineering
  • University of Washington, MSc Business Analytics

   

  From the very first day, the instructors introduced us to learning materials, practice tests and effective test-taking methods. Energized and experienced instructors who help students process what they need to know to succeed and score higher. Specifically, I believe that Avgi is the best GRE Quant instructor in Athens metropolitan area.

  Both professional and extremely friendly environment for students. Instructors and administrators manage to reduce stress in students by surrounding them with positive energy.

  When I was taking classes at Uniperfect, students had the option of a hybrid class (a compromise between a face-to-face interaction and an online class) which I found very flexible.

  Personally, I would recommend Uniperfect for everyone who pursues graduate studies and the enriched career prospects that follow higher education. Their mentorship and guidance enabled me to pursue a Masters degree from a US Business School.

  Δήμος Βογδάνος:

  • DUTH, Civil Engineering
  • DUTH, MSc Geotechnical and Earthquake Engineering
  • Purdue University, MSc Structural Engineering

   Το καλύτερο κέντρο προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό. Όλοι οι καθηγητές και οι υπεύθυνοι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες, ικανοί να σε οδηγήσουν στο στόχο σου. Η Αυγή στα μαθηματικά και στο GRE σκίζει! Μέσα από την εμπειρία της προετοιμασίας γνώρισα και παιδιά με τα οποία συνέχισα να κάνω παρέα και στην Αμερική.

  Ζήσης Κώνστας:

  • NTUA, Electrical and Computer Engineering
  • Stanford University, MSc Management Science and Engineering
  • Columbia University, MSc Computer Science

  Excellent teachers with many years of experience in test prep. Very professional management. Friendly and relaxed educational space.

  Μάθετε περισσότερα στο Podcast:
  Από το Πολυτεχνείο στη Google της Νέας Υόρκης! ft. Zissis Konstas

  Συνδέσου τώρα με το UNIPERFECT!

  Νίκος Καρουζάκης:

  • NTUA, Civil Engineering
  • LSE, MSc Management of Information Systems and Digital Innovation

   Εξαιρετικό κέντρο προετοιμασίας για μεταπτυχιακές σπουδές! Επαγγελματισμός, πολυετής εμπειρία των καθηγητών και στοχευμένο πρόγραμμα βασισμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την καθημερινή στήριξη των ανθρώπων του UNIPERFECT και το πολύ θερμό περιβάλλον που διαμορφώνουν συντελούν ένα μίγμα επιτυχίας που ενδυναμώνεται συνεχώς. Αν βρισκόμουν στη θέση να επιλέξω κέντρο ξανά, δεν θα είχα δεύτερη σκέψη!

  Βασίλης Φραγκούλης:

  • NTUA, Chemical Engineering
  • Delft University of Technology, MSc Sustainable Energy Technology

   

  Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμπειρία μου στο Uniperfect. Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι ήταν πολύ ζεστοί μαζί μου και ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για μένα. Επίσης η Αυγή με προετοίμασε άψογα για το κομμάτι του Quant στο GRE, αφού στην εξέταση δε συνάντησα κάτι άγνωστο.

  Γιώργος Κουρσιούνης:

  • NKUA, Informatics and Telecommunications
  • Delft University of Technology, MSc Computer Science

   

  Στο Uniperfect είναι ευγενικοί και πρόθυμοι να παρέχουν λύσεις και να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά .

  Η ομάδα του Uniperfect έχει ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει από αυτές των υπολοίπων κέντρων που έχουν βιομηχανοποιημένη αντίληψη.

  Παρακολούθησα δύο κύκλους μαθημάτων, έναν GRE και έναν IELTS. Το επίπεδο προετοιμασίας είναι υψηλό, με εξειδικευμένους instructors και αρκετό υλικό προετοιμασίας (paper tests, computer simulation tests). Η Αυγή στο GRE Quant είναι πολύ αποτελεσματική και οργανωμένη.

  Μια ακόμα σημαντική υπηρεσία είναι η προετοιμασία αιτήσεων/academic counseling (cv, motivation letter etc), με την Ασπασία, που διευκολύνει πολύ κάποιον που δεν έχει προηγούμενη γνώση σε αυτό το κομμάτι.

  Συνεπώς, το Uniperfect παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτων λύσεων για την προετοιμασία αιτήσεων σε ξένα πανεπιστήμια.

  Δημήτρης Γκενώσης:

  • NKUA, Mathematics
  • NKUA, MSc Mathematics and Computer Science

   

  Από τη πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους του Uniperfect, αντιλαμβάνεσαι τη ζεστασιά και τον επαγγελματισμό που αποπνέει ο χώρος. Με ρώτησαν για τους στόχους μου και τα μελλοντικά μου σχέδια, μου εξήγησαν ενδελεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουν και με βοήθησαν να καταλήξω σε μία όσο το δυνατόν περισσότερο εξατομικευμένη εμπειρία.

  Στο Uniperfect παρακολούθησα δύο κύκλους μαθημάτων, έναν για GRE κι έναν για IELTS.

  Στο GRE, η πολύ μεγάλη εμπειρία της Αυγής Τσούτση και της Παυλίνας Λαμπίρη φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Η άρτια κατάρτισή τους, η τριβή τους με το test, οι μεθοδολογίες τους και τα tips τους με βοήθησαν πραγματικά να ξεκλειδώσω το GRE. Η προθυμία τους να λύσουν απορίες τόσο εντός και όσο εκτός τάξης ήταν υποδειγματική. Το υλικό των μαθημάτων αλλά και τα test προσομοίωσης με βοήθησαν να σκοράρω υψηλά, ειδικά στο κομμάτι του Quant.

  Στο IELTS, ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου με την πολυετή του πείρα στη διδασκαλία του συγκεκριμένου test, το έκανε να φαίνεται παιχνιδάκι και με βοήθησε ιδιαιτέρως στην απόκτηση ενός υψηλού score, υψηλότερο τόσο ανά section όσο και overall, απ’ όσο ζητούσε κάθε πανεπιστήμιο στο οποίο έκανα αίτηση.

  Η Ασπασία Γκότση, η academic/career counselor του Uniperfect, με βοήθησε πραγματικά στο να γράψω ένα άρτιο κι επαγγελματικό CV ένα πολύ δυνατό και σωστά δομημένο statement of purpose, στο οποίο αποτυπώθηκε σωστά το ποιος είμαι, τι έχω καταφέρει ως τωρα και γιατί θέλω να συνεχίσω την ακαδημαϊκή μου πορεία.

  Θα πρότεινα το Uniperfect με κλειστά μάτια, γιατί έχω δει ποια άτομα το απαρτίζουν και πως δουλεύουν. Και αυτό είναι που το κάνει το κορυφαίο κέντρο προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό. Τους ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά!